Jan Kubíček

* 1988, Rychnov nad Kněžnou (Rychnov nad Kněžnou), Česká republika (Czech Republic)
Photographer

 

nationality: Czech
sex: male

notes:
Jeho prvním výtvarným počinem se stala „PFka“ na rok 1995 a pro velký úspěch i na rok následující. Během povinné školní docházky jen „běžně“ fotograficky dokumentoval dění kolem sebe. Ale již začátkem studia elektroniky na střední škole zakoupil svůj první digitální fotoaparát a střídavě se na něj a na filmovou „domácí“ zrcadlovku snažil fotit fotografie s jistým záměrem uměleckým. Nejvíce ho zajímá umělecká fotografie, akt, dokument. Příležitostně se ale nebrání žádnému fotografickému stylu včetně abstrakce či sportu.
Vystavoval dvakrát v letech 2008 a na přelomu roku 2009 a 2010 v kavárně Láry Fáry v Rychnově nad Kněžnou na téma akt a portrét a černobílé fotografie. V roce 2008 vyhrál fotosoutěž města Kostelec nad Orlicí. Mezi tím vystavoval svoje fotografie na různých společných výstavách po východních Čechách, jeho fotografie se občas objevují v místním tisku a stále aktivně fotí.

Jan Kubíček

kolektivní
date of exhibition   exhibition title, place of exhibition
2011/09/03 - 2011/10/06   Kostelecký salon 2011, Galrie Kinský - Nový zámek Kostelec nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí (Rychnov nad Kněžnou)